Taierea Porcului la Romani

Taierea Porcului la Romani - Cum se taie porcul?

CHIFTELUTE DE PORC CU SPAGHETE

CHIFTELUTE DE PORC CU SPAGHETE

Timp de preparare: 50min (complexitate reteta culinara = redusa)

chiftele de porc
Ingrediente:

carne tocata de porc 500 gr
ceapa 100 gr
usturoi 40 gr
marar verde 1 legatura
patrunjel 1 legatura
ou 2 buc
franzela 3 felii
delikat sau vegeta
piper
sare
faina

Mod de preparare:

Ceapa se toaca fin.

Usturoiul se piseaza.

Mararul si patrunjelul se toaca marunt.

Franzela se imoaie in apa sau in lapte si se stoace bine.

Intr-un vas se pune carnea si toate ingredientele se condimenteaza cu sare, delikat, piper dupa gust.

Se adauga oul si se amesteca bine.

Se formeaza chifteletele care se dau apoi prin faina si se prajesc in baie de ulei incins.

Se servesc atat calde cat si reci cu garnitura de spagheti sau paste si, desigur, cu sos de rosii.

Pofta Buna !