Taierea Porcului la Romani

Taierea Porcului la Romani - Cum se taie porcul?

COSTITA DE PORC CU MUJDEI LA CUPTOR

COSTITA DE PORC CU MUJDEI LA CUPTOR Timp de preparare = o ora si jumatate( complexitate medie ) carne de porc cu fasole boabe Ingrediente: 1.500 kg costita de porc, 1 kg cartofi, 4 cepe, 1 capatana de usturoi, 100 ml vin rosu , sare , dafin, cimbru piper dupa gust. Mod de Preparare: Costita […]

...

CHIFTELUTE DE PORC CU SPAGHETE

CHIFTELUTE DE PORC CU SPAGHETE Timp de preparare: 50min (complexitate reteta culinara = redusa) chiftele de porc Ingrediente: carne tocata de porc 500 gr ceapa 100 gr usturoi 40 gr marar verde 1 legatura patrunjel 1 legatura ou 2 buc franzela 3 felii delikat sau vegeta piper sare faina Mod de preparare: Ceapa se toaca […]

...

PATE DE PORC

PATE DE PORC Unul din preparatele excelente pe care le putem obtine traditional de Craciun, din carnea de porc este acest pate de porc. Acest pate de porc este un produs savuros si foarte gustos. Cu ajutorul acestei retete de pate de porc putem pastra acest pate de porc mai mult timp, pentru a ne […]

...

CARNE DE PORC CU FASOLE BOABE

CARNE DE PORC CU FASOLE BOABE Timp de preparare = o ora ( complexitate retete culinare = medie ) carne de porc cu fasole boabe Ingrediente: 500 g fasole ( preferabil cu bobul mare ), 1 kg carne afumata de porc sau proaspata, 4 cepe, 1 lingurita otet, 1 foaie dafin, sare Mod de Preparare: […]

...

TOCANITA DE PORC CU USTUROI SI ROSII

TOCANITA DE PORC CU USTUROI SI ROSII Timp de preparare = o ora ( complexitate medie ) carne de porc cu fasole boabe Ingrediente: carne de porc frageda, 3 cepe, 3 rosii, 7 catei usturoi, 1 morcov, 1 kg cartofi, o lingurita boia dulce, un varf de boia iute, ulei, sare, piper. Mod de Preparare: […]

...

MUSCHIULET DE PORC CU LEGUME COAPTE

MUSCHIULET DE PORC CU LEGUME COAPTE Timp de preparare = 45 de minute( complexitate medie ) carne de porc cu fasole boabe Ingrediente: 1/4 cana ulei de masline, 2 ramuri de rozmarin (numai frunzele), 2 catei de usturoi pisati, 4 bucati muschi de porc (220 g fiecare), 4 pere dulci, mici, fara cotor (sa nu […]

...

RACITURI ( PIFTIE ) DE PORC CA LA MOLDOVA

RACITURI DE PORC MOLDOVENESTI Timp de preparare = o ora ( complexitate medie ) carne de porc cu fasole boabe Ingrediente: 500 g picioare de porc, 1,250 kg cap de porc, 500 g carne de porc, 150 g ţelină, 150 g morcovi, 150 g ceapa, 75 g usturoi, 50 g sare, 2 ouă fierte. Mod […]

...

FRIPTURA DE PORC INABUSITA CU CARTOFI

FRIPTURA DE PORC INABUSITA CU CARTOFI Timp de preparare = o ora si jumatate( complexitate medie ) carne de porc cu fasole boabe Ingrediente: 1.500 kg carne pentru fripturi, 2 kg cartofi, 200 ml ulei, 100 g faina, 100 g cascaval, 100 g smantana, 400 ml lapte, 3 oua, 100 ml vin rosu, 50 g […]

...